12 september 2016

HOLIDAY | part I


Midden in een groot pijnbomenbos, ergens tussen Rome en de kustplaats Ostia hebben wij genoten van zon, zwemmen, wandelen, ijsjes en bovenal elkaar. Onze vakantie boekten we pas twee weken voor vertrek, nadat we onze oorspronkelijke plannen (met de auto naar Frankrijk) van de tafel hadden geveegd. 

We kampeerden, lees: sliepen in een luxe stacaravan voorzien van alle gemakken, op camping village Fabulous. Dat buitenleven vind ik heerlijk en omdat we met ons appartement in Tilburg slechts een balkon hebben om buiten te stappen, geniet ik er des te meer van om de deur van de caravan open te gooien en 'buiten' te staan.

 

Elke ochtend de deur openzwaaien om te ontbijten op ons eigen terrasje, daarna zwembroek aan om ons vervolgens te settelen aan het zwembad. Teije vermaakte zich overdag aan het zwembad en na afloop maakten we nog een wandeling langs de speeltuin of klauterde Teije nog even over muurtjes, zandbergen of tussen de bomen door ergens op de camping.

We hebben zeker niet alle dagen stilgezeten. Na een paar flinke wandelingen verdeeld over drie dagen, hebben we een groot stuk van Rome verkend. Moe, maar voldaan kwamen we terug van zo'n dag. Benieuwd naar onze tour door Rome.. Binnenkort meer!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten